开始: 2020年2月18日下午5时
结束: 2020年2月18日下午6时。
位置: 艺术和新闻的建筑,房间225

加入我们,靠弹簧2020 plyspace研究员瓦莱丽Skakun和对艺术家的讲座。 spadine,周一,2月18日,从下午5-6 aj225。 Skakun和spadine一直以来2017年Skakun最近的工作机构的协作理念开始的那一刻,她被车撞击,而在她的自行车就走无法行走了一年的合作伙伴。她已经探索雕塑的仪式和工作对象,范围从基于时间的耐力训练,以灵修改造心理和被身体状态。她收到了来自亨特学院的MFA于2019年,并从库珀联盟博鳌亚洲论坛于2009年spadine乐团曾在垃圾桶的工作,自2007年以来笔名和合奏表演作为音频车辆他/视觉实验知情通过感难怪,他的作品曾试图仿效,庆祝,和阐明支配物质世界的规律。他们在领域共同努力,其中雕塑的肉体和声音重叠。 Skakun和spadine致力于探索工作和娱乐的双重性质,作为一种通过物理催化剂搞难怪在观众的世界。

Skakun & Spadine will be researching stronger materials and building prototypes of new working components for their series of modular sound sculptures, which refer to an “organ” as both body part and musical instrument and require physical use of the entire body to play.  They will be working with Assistant Professor Rachel Cohn and her 4d students at Ball State University to design and build pump organs which generate sound through bodily motions.  The collaboration will culminate in a public performance featuring the ensemble of sound sculptures on April 2nd, first Thursday, at Madjax.

日期:2020年2月18日。 
时间:下午5:00 - 下午6:00
位置:艺术和新闻大楼,aj225