价格合适™是现场互动舞台表演打,让个人有资格听到他们的名字叫和“下来吧”取胜的机会。五月奖品包括家电,休假和可能的新车!玩经典游戏,就像电视上的时间最长的游戏节目和最流行的...从plinko™以悬念™的大轮™,甚至神话般的展示。

玩到满座的观众近超过14年,价格是正确的直播™有封盘百万的客人和距离超过12的现金和奖品鉴于百万美元。

如果你的价格的粉丝是正™在电视上,你会毫无疑问喜欢这个令人兴奋的,活的(非电视),在舞台版的演出!

WANT TO PLAY? NO PURCHASE NECESSARY. Open to legal residents of 50 United States and Canada (excluding Puerto Rico & Quebec), 18 years or older. Ticket purchase will not increase your chances of being selected to play. To register for chance to be a contestant, visit registration area at or near the venue box office 3 hours prior to show time. For complete rules & regulations, including eligibility requirements, visit or call the box office. To enter theater to watch show, a ticket purchase is required. Sponsored by Good Games Live, Inc. Void where prohibited. Price is Right Live™/© 2019 FremantleMedia. All Rights Reserved.

有用的网址

旅游网站
Facebook的
推特
Instagram的

$ 31 - $ 51 广大市民

发售日,11月15日上午10时举行

如何购买? 学到更多。 

位置

埃门斯礼堂

日期

2020年3月14日

时间

下午7时30分

The Price is Right Photo

map with lens icon

方向和停车

发现转由转动方向,停车限制和建议,接送服务,落客多。 学到更多.

accessibility icon

无障碍

对于有特殊需要的顾客,我们提供各种服务,包括无障碍座位,红外听音系统,以及专用停车场。 学到更多.

question bubble icon

常问问题

经常发现被问及丢失的车票,退票/交流的问题,会叫,年龄要求,甚至购票提示,以改善您的体验! 学到更多.

相关事件

蓝人组

2020年2月24日

下午7时30分|埃门斯礼堂

阅读更多