Mads Tolling is an internationally renowned violinist and composer originally from Copenhagen, Denmark, now living in San Francisco. As a former member of both bassist Stanley Clarke’s band and the celebrated Turtle Island Quartet, Mads won two Grammy Awards, and he was nominated for a third Grammy in 2015. Recently, he was the 2016 winner of the DownBeat Critics Poll Rising Star Violin Award. Mads has performed with Chick Corea, Ramsey Lewis, Kenny Barron, Paquito D’Rivera, Leo Kottke 和 Sergio & Odair Assad.

After graduating Berklee College of Music in 2003, he was recommended by Jean-Luc Ponty to join Stanley Clarke’s band. He has since been featured on NPR’s Morning Edition, and his recordings have received rave reviews in Washington Post, San Francisco Chronicle, Strings Magazine 和 DownBeat 杂志. Mads has performed for Danish royalty – Prince Frederik & Princess Mary – at the celebration of The Danish Embassy’s 50-year Anniversary.

MADS曾两次被委托写小提琴协奏曲 - 奥克兰交响乐团和太平洋室内乐团。他已经执行了他的交响乐作品,并与周围的美国和日本乐团独奏。

MADS现在带领自己的团队 -  MADS收费四重奏 和 Mads Tolling & The Mads Men. 他的最新版本, 打60,是从20世纪60年代电影,电视和收音机的经典歌曲,如“蜂蜜的味道”和“不可能完成的任务。”专辑,在2017年发布的新面貌,特色歌手肯尼·华盛顿和斯宾塞的一天,对我们花了两个月时间爵士乐电台的前30名。

与他的团体,MADS已经进行过千场音乐会在世界各地,包括在好莱坞碗,在海湾地区的最重要的,赫布斯特剧院国会和图书馆。作为一个有特色的雅马哈艺术家,MADS导致诊所和大师班在美国和国际上。

位置

pruis大厅

日期

2月14日

时间

下午7时30分

持续时间

90分钟

车票种类 提前 在门口
成人 $ 23.50 $ 28.50
青年(18和下) $ 5 $ 5
挑4+包 $ 21.50 $ 28.50
组(10+) $ 18.50 $ 28.50
北体大学生 $ 5 $ 5

找票

Mads Tolling

map with lens icon

方向和停车

发现转由转动方向,停车限制和建议,接送服务,落客多。 学到更多.

accessibility icon

无障碍

对于有特殊需要的顾客,我们提供各种服务,包括无障碍座位,红外听音系统,以及专用停车场。 学到更多.

question bubble icon

常问问题

经常发现被问及丢失的车票,退票/交流的问题,会叫,年龄要求,甚至购票提示,以改善您的体验! 学到更多.

其他即将推出的咖啡和赤霞珠事件

Mads Tolling & The Mads Men

2020年2月14日

下午7时30分| pruis大厅

阅读更多

苦行僧

2020年2月26日

下午7时30分| pruis大厅

阅读更多

艾伯特·卡明斯

2020年3月12日

下午7时30分| pruis大厅

阅读更多